dimarts, 9 d’octubre del 2007

TROBADA TARONJA


El passat 8 de setembre, es va celebrar la Trobada Taronja de Vela al Club Nàutic de Cambrils.
És una trobada anual en la qual participen tots els alumnes que han aconseguit arribar al nivell taronja de vela, i que han realitzat diferents cursets al llarg de l’any.
Els assistents van ser un total de 144 nois i noies de tots els ports nàutics de Catalunya, entre els quals hi havia els alumnes que van iniciar l'ESO de Vela el curs passat. Els acompanyaven els dos professors i també monitors de vela, l’Albert Felip i l’Àlex Cugota.
La trobada es va organitzar formant dos grans grups. Mentre un feia navegació amb raquero (embarcació on poden navegar fins a 7 persones), l’altre feia rem en caiac i també un petit recorregut amb un altre tipus d’embarcació, el laser (embarcació on poden navegar fins a 4 persones). Durant la trobada, també es va fer una cursa de relleus amb altres embarcacions .
Segons ens ha explicat l’Albert Felip, l’anècdota de la trobada va ser que uns participants van bolcar un laser tres vegades consecutives: “La primera caiguda els va impressionar una mica, però la segona i la tercera van ser molt més divertides”.

El mes de novembre, se celebrarà a Blanes el Campionat de Catalunya de Vela.
Hi serem per informar-vos.






Fran Blanco, Diego Martinez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada