divendres, 21 de desembre del 2007

Un Nadal diferent

Aquest Nadal ha estat una mica diferent dels altres, perquè hi ha obres a l’institut. Els altres anys, es feien tallers (manualitats, pastisseria...) i activitats esportives com ara ping-pong, bàsquet, futbol... Aquests esports no s’han pogut realitzar, ja que la pista no estava acabada i, en substitució dels tallers, es van haver de buscar altres opcions, per fer la diada tan divertida com en cursos anteriors.











Al gimnàs











A la segona SEU











A la biblioteca


1. Es va contractar un grup de teatre independent de Barcelona (Proteatre) que acostuma a fer les seves obres a sales de teatre i no a instituts. Per cert, l’obra va ser molt divertida i ens ho vam passar molt bé!
També a l’institut, hi ha alumnes que tenen el seu propi grup de música. Un d’ells, Dezastre musikal, va interpretar algunes de les seves cançons, en un “mini-concert”.

2. A la segona SEU, es va disputar un torneig de futbol en el qual van participar els alumnes que hi estudien 2n de batxillerat i cicles.

3. A la biblioteca, es va realitzar el lliurament de premis als dos millor poemes, i als dos millors dibuixos del concurs de Nadal.



Erika Cannariato i Carla Gallart.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada