dilluns, 26 de maig del 2008

DIGUES.COM

A LA GRAN FINAL DEL CONCURS DIGUES.COM VAREN DONAR UNA MENCIÓ ESPECIAL AL REPORTATGE DE JORDI RIBERA, REALITZAT PER MOISÉS GARCÍA Y ÀLEX GARCÍA.






www.diguescom.cat

Entrada relacionada: Escolta i vota

1 comentari:

  1. Llàstima que no s'aconseguís el primer premi, no obstant crec que ha estat una molt bona experiència.

    Des d'aquí, ja que no trobo un altre lloc per fer-ho, voldria donar les gràcies a tota la gent que va fer posible, amb la seva col·laboració desinteressada, que el Reportatge d'en Jordi Ribera es dugués a terme amb èxit.

    Dono les gràcies, doncs, a la Lourdes Domènech per la seva proposta de participar-hi i tota la coordinació, així com a l'Assumpció Vaquer per la correció del text; i a Eduard Lanzas, Josep Altafulla i Amaranta Gibert (el primer per l'ajuda en la realització i els dos següents pel seu vistiplau).

    També a totes aquelles persones que han participat activament en el treball: Àlex Bertran (jugador del primer equip del CF Lloret), Paco Martín 'Pachindo' (fisioterapeuta de l'equip), Ivan Poza 'Ivi' i Joel Ortiz (jugadors del futbol base de l'equip lloretenc).

    Per últim, i en especial, donar les gràcies al mateix Jordi Ribera per haver col·laborat en aquest petit homentaje que Àlex García i jo hem volgut fer-li. D'esportistes com ells n'hi queden pocs, però de persones encara menys.

    ResponElimina