dimecres, 29 d’octubre de 2008

2006

Què va passar al món durant aquest any?
Es declara any internacional dels deserts i de Wolfgang Amadeus Mozart.
Mor el dictador August Pinochet. Es commemora el 70 aniversari de l`inici de la Guerra Civil. Entra en vigor la llei antitabac. Internet arriba als mil milions d`usuaris. El Barça guanya la Champions. Itàlia es proclama campiona del món, i també la selecció espanyola de bàsquet. Michael Schumacher anuncia que es retira a final de temporada. S`estrena a Espanya la pel•lícula High School Musical i la sèrie manga Naruto. Surten a la venda la Play Station 3 i la Wii.

I què hi ha de nosaltres? Què va passar al Serrallarga?
2006 va ser un any de canvis per als “serrallarguencs”.
Després d’uns quinze anys d`espera, a la fi, van començar les obres.
Durant el curs 2006-07, l’edifici del G3, el més deteriorat, fou enderrocat. Què va passar amb els alumnes de cicles formatius i de la Casa d’Oficis que feien allà les seves classes? Doncs, que van emigrar. Cap a on? Al principi, a l’escola d’adults Es Piteus i, finalment, a partir del gener de 2007, a l’antic CEIP Carles Faust, rehabilitat com a segona seu de l’IES Serrallarga.

El G2 es va restaurar, per dins i per fora, i per sort les obres no van afectar els alumnes, ja que la remodelació es va completar durant l`estiu del 2007. Mentrestant, seguien endavant les obres del G3. Durant la primavera del 2008, es va enderrocar l’ala del G1 on hi havia el gimnàs i el bar. Durant el curs 2008-09, amb les obres del G3 finalitzades, es va iniciar la remodelació i l’ampliació del G1, fet que va suposar el trasllat de 1r, 2n i 3r d’ESO a la segona seu.


Yerai Castillo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada