dilluns, 8 de novembre del 2010

Castanyada a Santa Bàrbara




El dia 5 de novembre els alumnes de tercer d’ESO vam aprofitar la Festa de la Castanyada per fer una sortida de tutoria amb l’objectiu de conèixer els nostres companys i alguns dels professors nous.

Sota la llum d’un matí esplèndid, vam iniciar la caminada que ens duria a Santa Bàrbara, una ermita situada en un cim molt proper al Castell de Sant Joan.

L’ermita no està gaire lluny de l’institut però gairebé la meitat del camí eren pujades i, per tant, va ser una mica esgotador. Només pensar que quan arribaríem estarien les castanyes preparades per menjar ens va donar força per arribar-hi.

Durant la pujada, vam veure un fum blanc que sortia de la masia que hi ha al costat de l’ermita, i la flaire de les castanyes va arribar als nostres nassos.

Un cop al cim, meravellats pel mar resplendent que s’estenia fina a l’horitzó ocult entre la llum solar, vam seure a terra, recolzats sobre els murs de Santa Bàrbara. Més tard, entre càmeres que caçaven records i la veu riallera d’uns quants que cantaven “La Castanyera”, els professors van repartir unes castanyes calentes cuinades pel José Luis, un antic professor que s’havia jubilat el curs passat, al qual vam agafar molt d’afecte i, per tant, ens va fer molta il•lusió trobar-nos-el allà.

Després de menjar-nos-les, cadascú va fer el que més li venia de gust. Uns van endinsar-se al bosc per fer-se fotos, uns altres van entrar a la masia per refugiar-se del sol en la frescor de les seves parets, uns altres van estar-se asseguts a l’entrada xerrant o jugant a cartes...

A l’hora d’anar-nos-en vam trobar que faltava gent. Els professors van passar llista i van adonar-se que molts dels alumnes havien marxat abans d’hora i sense avisar, a causa d’un malentès. No obstant això, la veritat és que ens ho vam passar molt bé!

Manel Bueno
Ainhoa Cherino
Eva García

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada