dimarts, 22 de febrer del 2011

"Who's who" and "Tune in", riure i no parar


Els alumnes de l’ESO i Batxillerat vam anar a veure una obra en anglès, diferent segons el grup. Una era “Who’s who”, en la que es van representar unes escenes divertides de la vida quotidiana adolescent, la vida a l’escola, el primer amor, la relació amb els pares... L’altra, “Tune in”, tractava d’un programa diari de televisió pel que passen diferents personatges famosos.

A l’arribada a l’esbarjo la gent estava escampada per la plaça de l’església, per grupets de classe com es normal. Si t’acostaves a algun grup, el que escoltaves era “Bah quin rotllo, si ho sé no vinc, total serà una merda i no entendre res". La majoria pensàvem el mateix, però un cop dins, asseguts a les cadires i mirant com anava avançant l’obra ens vam adonar que era ben divertit. M’atreviria a dir que va ser com una sessió de risoterapia, era riure i no parar. I la por de entendre i no entendre ens va passar, els actors no parlaven amb un vocabulari massa complicat, perquè així tothom els pogués comprendre.

“Tune in” tractava d’un programa de televisió dividit en tres parts. Una consistia en fer una truita espanyola. La Patricia, alumna de 4t, va pujar a l’escenari, sense cap vergonya i parlant una mena de spanglish. L’altra, consistia a col·laborar en uns escena per triar la roba que el presentador s'havia de posar. La nostra col·laboració no va ser molt important, ja que l'estilista escollia tota l'estona el contrari del que dèiem. A l'última s'havia de trobar xicot. En aquesta escena del programa en Marc, l'Alex i el Benji, alumnes de batxillerat, van pujar a l’escenari a lligar una noia, una mica peculiar (era molt lletja!). Finalment, es va quedar amb en Marc. En veure-la, el que va fer en Marc va ser saltar de l’escenari i anar ràpidament a la seva cadira (deuria pensar: “mare meva!"). La veritat és que va ser una estona molt agradable.


Ahinoa Cherino
Eva García
Marina Martínez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada