divendres, 20 de maig del 2011

Encarant el futur



2011 és una data important per al futur del centre. D’una banda, hem obtingut el segell de Qualitat (IS0 9001:2008), i de l’altra, ampliem l’oferta educativa amb un nou cicle.

Segell de qualitat
Per obtenir el segell de Qualitat, primerament, el centre ha hagut de superar tres auditories internes, supervisades per centres que formen part de la Xarxa de Qualitat. Una auditoria és una prova que examina els punts dèbils i els punts forts d’una empresa o institució. Durant aquests tres anys, els auditors han valorat si el centre organitzava bé la gestió de les dades (matrícula, control de faltes, resultats acadèmics…) i quins mecanismes utilitzava per millorar l’aprenentatge dels alumnes.
Finalment, el mes de gener, el centre va superar satisfactòriament la prova definitiva, una auditoria externa que va realitzar l’empresa APLUS amb la col•laboració del Departament d’Ensenyament.
Per mantenir en vigència el segell, el centre ha d’anar introduint millores contínues en tots els àmbits. “És un segell que costa de guanyar i de conservar”, afirma Mercè Torroella, la directora.

CFGM de Tècnic en Esport en Vela
El dia 6 de maig, es va fer oficial per part del Departament d’Ensenyament i les Delegacions territorials de Barcelona, Girona i Tarragona la concessió del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Tècnic d’Esport en Vela a tres instituts situats a diferents punts de la costa: (INS Serrallarga de Blanes (zona Nord), INS Rambla Prim de Barcelona (zona centre), i INS Jaume I de Salou (zona Sud).
Aquest cicle donarà l’oportunitat de continuar la formació esportiva dels alumnes que fan l’especialitat de vela a l’ESO. En la mesura de les seves possibilitats, els instituts adaptaran l’horari per tal que els alumnes puguin combinar el cicle inicial amb altres estudis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada