dijous, 3 d’abril del 2008

ANIMALS






Dimecres 23 de febrer, després de Socials, va venir la Núria Palomeres per fer-nos classe, però no va ser una classe qualsevol, sinó que aquell dia era amb animals de veritat, en aquest cas, gossos. Vam anar a una aula desconeguda per nosaltres. Vam entrar i vam veure dos preciosos gossets que dormien. Tots semblàvem emocionats i atents.

Dos responsables del programa “ Tinença responsable d’animals de companyia” de Tossa havien vingut a explicar-nos què és una gossera, per a què serveix, com hi arriben els gossos, etc.

Ens van explicar que tots els gossos han de portar un microxip injectat al cos, amb les dades del responsable de l’animal. Hi ha gossos que no el porten, perquè l’amo no vol pagar quaranta miserables euros.

Les causes de l’abandonament són moltes: o bé l’amo no té diners per alimentar-los i cuidar-los, o bé tenen cadells, o es fan massa grans, o fan mal als nens petits, etc.

A mi m'agrada molt tenir animals a casa, però mai abandonaria cap.

La gent pensa que abandonar un animal no té importància, però no només n'hi ha un, sinó molts gossos en gàbies per culpa d'uns amos indecisos que volen tenir-lo i després no el mantenen o no el cuiden.

Chistian Navarro, 1r ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada