divendres, 15 de maig del 2009

SWEDEN (13-20/12/08)

06:00h. Sortim de l'estació de Blanes amb molts nervis i ganes d'arribar a la nostra destinació desitjada. Tots sabem que ens espera un llarg trajecte, ja que Estocolm és a uns 3.000 km de Barcelona, tot i així, no ens importa endinsar-nos en el viatge.
Després d'un trajecte llarg de més de vuit hores, per fi vam arribar a Gävle, a l'escola on ens esperaven tots els suecs i els seus pares. Encara recordàvem les cares dels suecs de l'any anterior. Familiaritzar-nos amb uns de nous no era massa fàcil. Van ser molt atents. Ens van organitzar jocs típics del país per divertir-nos junts una mica. Finalment, cadascú va marxar a casa de la seva parella d'intercanvi, a conèixer la resta de la família i a descansar, ja que en unes hores ens esperava un gran dia!
L’endemà el vam passar en un lloc que és com El Vilar. Ens vam atipar de franckfurts i, com si mai haguéssim pujat a un trineu, ens vam tirar repetidament per les muntanyetes de neu.
La resta de dies van ser molt rutinaris, anàvem a classe, menjàvem a l'institut, anàvem a passejar al centre de Gävle i després a fer diferents activitats, com ara patinar sobre gel o a banyar-nos al balneari. Només el dia que vam anar a visitar la capital, Estocolm, va ser diferent.
El comiat no va ser tan sentit com el de l'altra vegada, tot i així, va ser emotiu, perquè sabíem que no tornaríem a tenir l'oportunitat de viure una experiència com aquesta.
24.00h. Arribem a l'estació d'autobusos esgotats, però satisfets d'haver passat sis dies d'emocions, de rialles, de noves experiències...

David Fortes
Dolors Ruiz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada