dimarts, 26 de maig del 2009

Galícia


La setmana del 29 de març al 3 d’abril, una part dels alumnes de batxillerat vam marxar de viatge de fi de curs a Galícia. Per desgràcia, aquest ha estat el nostre últim viatge, del qual ens emportem molts bons records. Ningú no dubtaria a repetir-lo.

Per molts de nosaltres va ser un viatge inoblidable, ens ho vam passar genial. I és clar, vam viure moltes anècdotes: A l’anada vam viatjar 20 hores en autobús, perduts per petits poblets gallecs, cansats i amb ganes d’arribar per fi a l’hotel. Un de nosaltres es va quedar tancat al lavabo d’una habitació, amb una porta sense pom, un altre va posar la mà... a les ortigues!, una clau va quedar oblidada dins d’una habitació, una càmera perduda va ser recuperada, etc. Van ser nits senceres d’habitació en habitació, de festa en festa, corredisses pels passadissos, i també grans caminades fins al supermercat de l’altra punta del poble i per les botigues de roba. Ens van acompanyar uns professors genials i dels quals no tenim cap queixa, al contrari, estem molt contents que vinguessin i que ens donessin tanta llibertat. La Loli, la guia que ens obligava a sentir els seus CD en tots els trajectes, i el Manolo, el conductor de l’autobús, són dues grans persones.

Durant aquesta fantàstica setmana, vam visitar les Rias Baixas i les Rias Altas, passant per Santiago de Compostela, La Corunya, Finisterre, Pontevedra i molts poblets mariners de la costa de Galícia. 

No hi ha dubte, ha estat una gran experiència!

 

Clara Aguirre, 1r batxillerat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada