dijous, 3 de desembre del 2009

Reunió de professors del Projecte Comenius a Gävle (Suècia)


La setmana del 14 al 20 de novembre, en Salvador Sagrera, en Virgili Fernández i jo mateixa vam assistir a una reunió de professors a l'escola Störa Sätraskolan de Gävle. Hi participàvem juntament amb professors de cinc països: Turquia, Finlàndia, Polònia, Itàlia i Suècia. En el nostre institut, estem duent a terme el Projecte TYPE (Teaching Young People in Europe, their interests, our methodologies).
A la reunió es van decidir les activitats que es faran durant el curs, i també les de final del projecte. Entre tots, vam acordar que és important demanar un altre projecte per continuar amb les activitats que no s'han pogut realitzar en aquests dos anys, i que creiem que són molt enriquidores per als alumnes de totes les escoles. Aquest curs, a l'optativa de 3r d'ESO "Els joves europeus”, també hi participen nois i noies de l'Aula d'Acollida.

Un altre aspecte destacable en aquest projecte és la mobilitat: 5 alumnes han viatjat a Finlàndia, i 3 a Polònia. A final de març, també es farà una trobada a Palermo, Sicília, en la qual participaran alumnes de l’esmentada optativa.

L'experiència ha estat i és molt i molt positiva!!
Mercedes Centrich
Coordinadora Projecte TPYE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada