dimarts, 26 de gener del 2010

Incendi o simulacre?



Veus: Itziar Fernández i Queralt Sancho


Van abandonar les aules a causa d'un suposat incendi

El dia 20 d'octubre, els alumnes i professors de l'institut van deixar de fer classe durant mitja hora, a causa d'un suposat incendi en el centre.

L'esdeveniment s'havia produït durant el canvi de classe. Després de sonar les alarmes, estudiants i mestres es van mobilitzar ràpidament i van abandonar les instal·lacions de l'escola ( biblioteca, aula d'acollida...).
De manera continuada, els escolars van evacuar les diferents zones de l'institut, fins a sortir al pati, on es van traslladar a la pista situada a prop de les portes d'accés, per evitar els riscos de l'hipotètic incendi.

L'institut tenia previst realitzar un simulacre, però les dates no coincidien, fet que va provocar que molts del professors tinguessin el dubte de si es tractava d'una emergència fortuïta o d'una simple simulació programada per l'escola.

Finalment, i després de 30 minuts de comentaris, es va esbrinar que el responsable dels fets havia sigut un alumne del centre que havia premut l'alarma de manera intencionada durant el canvi de classe, per fer una broma pesada, cosa que va provocar la seva expulsió temporal.

Després d'aquell dia, alguns dels testimonis que havien viscut els fets en primera persona van aprofitar per explicar la seva experiència a l'emissora de l'institut per aclarir què havia passat.

Jesús Cruz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada