dijous, 29 d’abril del 2010

Projecte TYPE Comenius

Trobada a Palermo


El dia 20 de març, els alumnes de 3r d’ESO de l’optativa Joves Europeus, Cristina Muñoz, Natàlia Martín, Patrícia Galera i Carolina Guerrero vam marxar cap a Palermo (Sicília), per participar en un intercanvi. Estàvem molt nervioses perquè no sabíem com serien els companys (“si estarien bons i bones”).
Vam estar a Palermo una setmana i hi vam fer un conjunt d’activitats, com ara  visitar els monuments més coneguts de la ciutat, el teatre i la catedral, i participar en una gimcana esportiva.
A part, vam poder relacionar-nos amb alumnes dels països que participaven en l’intercanvi (Itàlia, Polònia, Finlàndia, Turquia i Suècia), i fer noves amistats.
Va ser una experiència molt bonica, perquè vam poder aprendre paraules d’altres idiomes i vam conèixer bones persones, que ens van acollir molt amablement a casa seva.
Va ser una experiència inoblidable. Ens ho vam passar tan bé que hem pensat repetir aquest estiu.

Ciao

Natàlia Martín
Cristina Muñoz


Durant la setmana del 26 al 30 d’abril, el nostre centre ha acollit la trobada de professors del projecte TYPE. En total, hi han participat 22 professors i 17 alumnes. Aquestes trobades serveixen per coordinar els projectes que duen a terme de manera conjunta els diferents països.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada