dijous, 6 de maig del 2010

Adolescents o això sembla

XVII Mostra de Teatre



Assagen cada divendres de 16.00h a 18.00h, en el taller de teatre. Són un grup format per 10 noies, dues de les quals no són del centre, una és de l'INS S'Agulla i l'altra, de l'escola Freta de Calella. Fins ara ja han estrenat 8 obres. El dia 7 de maig ho van fer al Teatre de Blanes, dins la XVII Mostra de Teatre dels INS públics de les Comarques de Girona, amb l'obra Adolescents o això sembla. En David Arribas n'ha estat el director, el que les ha ajudat a triar el personatge, i a decidir quin tipus de roba han de portar, quina música han de posar, en quina posició han d'estar...
Aquesta obra intenta apropar-se a la realitat dels nois i de les noies que estan a l'adolescència. Les seves pors i il·lusions es veuen plasmades en una sèrie de situacions viscudes per un grup d'amics que descobreixen l'amor i renoven el compromís i el valor de l'amistat.

Actrius: Rocío Membrives, Laura Berruelo, Meritxell Sánchez, Anna Moles, Soledad Sosa, Itziar Fernández, Natalia Martín, Cecilia Cameranessi, Eliana Acevedos, Maria Schön.



Fatu Camara

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada