dilluns, 14 de febrer del 2011

Què estudiaràs?

Hi ha joves que no sabem a què ens volem dedicar de grans. D’altres, ho sabem però ignorem el recorregut que hem de completar per arribar a la meta. Uns últims indecisos no sabem per què decantar-nos.
El 26 de gener, els alumnes de tots els 3rs vam visitar l’ExpoJove, una punt informatiu destinat a la gent jove en busca de cursos i altres estudis que se celebra anualment al Palau de Fires de Girona. Un cop allà, ens vam separar i vam visitar cadascun dels nombrosos stands que hi havia per tal de recollir el màxim d’informació relacionada amb el estudis que volem fer en el futur. Hi havia expositors de Cicles Formatius de Química plens de recipients amb líquids de colors, cuiners que feien piruletes de caramels àcids i xocolata davant del públic, racons on parlar de sexualitat o del consum adolescent del tabac, paradetes on informar-se sobre cursos d’idiomes a l’estranger, demostracions de maquillatge i massatges, llocs on veure com es pinta la carrosseria d’un cotxe... i, com no, un munt de joves anant i venint.
Tota la informació recollida a l’ExpoJove, juntament amb la que ens aporta la matèria optativa “Orienta’t”, ens serveix d’eina per fer el treball de síntesi de final de curs.
El crèdit de síntesi de 3r ens desperta l’interès pel nostre futur laboral i actua com una mapa molt útil per anar fent-nos una idea dels camins que podem prendre en deixar enrere l’ESO. Tu ja saps quins camins recorreràs?


Manel Bueno



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada