dimarts, 29 de març del 2011

Barcelona World Race

Emoció i competitivitat virtual!

La Barcelona World Race és la regata de vaixells de dues persones més important que existeix. Es fa cada quatre anys i segueix una ruta que dóna la volta al món passant per Àfrica (Cap de Bona Esperança), Oceania (Cap de Leewin) i Amèrica (Cap d’Hornos). L’edició d’aquest any va començar el dia 31 de desembre de 2010 des del port de Barcelona.

Aquest any, per fer-ho encara més atractiu, la Barcelona World Race i la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona han donat la possibilitat de participar en aquesta regata de forma virtual, i sense saber-ne massa de navegació real. Hi han participat més de 33.000 persones sense mullar-se ni els peus!

L’Stephan, monitor que ajuda els alumnes de 1r i 2n, ens va indicar com inscriure’ns i com crear-nos un vaixell virtual a tots els alumnes que fem vela. Gràcies a ell, vam realitzar la nostra pròpia regata virtual, que consistia a anar des de Barcelona a l’Estret de Gibraltar donant la volta per l’illa de Còrsega. Va ser més curta que la real, però igual d’emocionant!


Tim Schuurman

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada