dijous, 7 d’abril del 2011

La setmana de l'anglès

All in english

“L’English Week és una oportunitat de presentar diferents activitats que es fan a la classe d’anglès i de mostrar-les a la comunitat educativa”, segons afirma la cap de departament de llengües estrangeres, la Mercè Chaler.
Durant la setmana, es van poder veure els treballs realitzats, en diferents llocs del centre.
En els suros de la primera planta del G1, es van penjar els epals dels alumnes de 2n d'ESO i 2n de Batxillerat. També vam poder observar les activitats del projecte Etwinning. A més a més, es van retolar en anglès els espais del centre: biblioteca, cafeteria, aules, sala de professors...
Per tots els passadissos, es van poder veure els graffiti fets pels alumnes de 3r i 4t d’ESO. Els professors d'anglès també van penjar prediccions astrològiques, acudits i diferents estats d’ànim dels seus alumnes. A les portes de les aules, es van enganxar cartells amb cites de diferents autors anglesos, irlandesos i americans. En el vestíbul de la biblioteca, es van poder llegir les entrevistes fetes pels alumnes de primer cicle als seus professors. Els alumnes de 1r d’ESO van crear pòsters sobre animals en perill d’extinció per decorar el G2.
Aquesta iniciativa és pionera en el centre, és el primer any que es fa, però tot sembla indicar que hi haurà futures edicions.

Javi Abad
Martí Esquirol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada