dijous, 22 de desembre del 2011

Bon Nadal a tothom!




Felicitats, artistes!
Enguany la felicitació de Nadal del Serrallarga és una mostra del treball interdisciplinar que des de les àrees de Llengua Catalana i d'Educació Visual i Plàstica han realitzat els alumnes del 2n d’ESO B i 2n d’ESO C.
La idea ha consistit a fer un abecedari poètic il·lustrat que se centra en el motiu de l’hivern o del Nadal. Cada alumne ha triat una lletra que és la inicial d’una paraula clau a partir de la qual ha construït una frase poètica servint-se de recursos com l’humor, la ironia o els jocs de paraules. Finalment, cadascú ha reflectit el sentit del text en una composició plàstica, amb textures diferents.
Els resultats d’aquesta activitat s’han exposat a la biblioteca del centre des del 7 fins al 22 de desembre i els dos treballs més votats entre els mateixos alumnes han rebut un obsequi. Les afortunades han estat la Mireia Colomer (2n C) i la Soraya Urbano (2n B), però l’experiència ha demostrat que tenim molts “artistes totals” a les nostres aules i és que la millor recepta contra la tristor i la desesperança és la imaginació.

Anna Rosell (professora de Llengua catalana i Literatura)


Tallers i xocolatada


Concert de Nadal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada