dijous, 17 d’abril del 2008

Qui no ha necessitat mai ajuda per fer els deures?

Qui no ha necessitat mai ajuda per fer els deures? Qui no ha tingut mai dificultats per aprovar una assignatura? Qui no ha sentit mai parlar de les classes de reforç de l’IES Serrallarga?

L’any passat, es van iniciar els Tallers d’Estudi Assistit (TEA). Què és aixó? Doncs, es tracta d’unes classes de reforç, que es fan fora de l’horari escolar i que estan pensades per ajudar els alumnes del centre que ho necessiten. L’equip docent els proposa segons el grau de dificultat que tenen en adquirir nous aprenentatges i la quantitat de matèries suspeses. L’assistència és voluntària i gratuïta.
Els alumnes estan agrupats per nivells (1r, 2n, 3r i 4t), disposen de quatre professors de diferents àmbits: científic o matemàtic, social i lingüístic, llengües estrangeres i tècniques d’estudi.

Aquest projecte es fa gràcies al Departament d’Educació. La professora del centre encarregada de la coordinació dels Tallers és l’Antonia Ariza. De contractar els professors, se n’encarrega una empresa especialitzada.
Els professors, tant dels tallers com de l’institut, es reuneixen dues vegades per trimestre per valorar els esforços i els canvis de cada alumne. En aquesta reunió, també hi participa la coordinadora pedagògica, Lourdes Vilatimó.

Després de demanar les opinions dels alumnes que hi assisteixen, hem arribat a la conclusió que només obtenen beneficis. La frase que es repeteix més és: “Em sembla bé que es facin aquestes classes perquè t’ajuden a fer els deures i a preparar-te els exàmens”.També hem llegit l’opinió d’algun alumne que ens ha sigut molt sincer, perquè ha escrit: “Les classes són una mica rotllo. Després d’estar tot el dia a l’institut, encara hem d’estudiar més.”
En general, els alumnes n’estan contents i els professors, també.


Els noms dels professors són, d'esquerra a dreta:
Ignacio Codina Decena
Mª Victoria Garcia Iglesias
Neus Arcas Sempere
Tomàs Castillán Celaya




Sofía González i Oriol Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada