dijous, 17 d’abril del 2008

AO vs. UEC: El partit

Com és tradició, els alumnes de la UEC (Unitat d’Escolarització Compartida de Blanes) van jugar un partit contra els alumnes de l’Aula Oberta de 4t d’ESO.
El partit va anar molt bé, tot i que hi va haver massa faltes. Van guanyar el alumnes de l’Aula Oberta (8-7). En acabar, es va fer un esmorzar amb un pica-pica variat i entrepans diversos. Els de la UEC van ser responsables d’organitzar l’esmorzar, de comprar els productes i de parar taula i recollir-la. Tots opinen que va ser un esmorzar molt agradable.
La Maite, professora d´educació fisica, pensa que és molt important que es facin trobades esportives, perquè també és molt important fer esport, sobretot a aquestes edats .
La Joana, professora de l´Aula Oberta de 4t d´ESO, creu que els jugadors de l´IES Serrallarga van defensar el partit amb molta força, i que van respectar les normes del joc i les desicions de l' àrbitre, que era un alumne.
A la UEC hi ha cinc alumnes de l’IES Serrallarga, que són: en Luisete Márquez, en Samuel Jiménez i en Toni Galdeano de 4t d'ESO, en Simón Martínez de 3r d'ESO i l’Isaac Villalte de 2n d'ESO.

Aniol Vila i Antonio Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada