dimarts, 15 de febrer del 2011

A INTERNET NO TOT ÉS FACEBOOK



Un hobbie pot acabar essent un model de vida? En Fabian Mieritz Gutierrez, alumne de 17 anys del Cicle Formatiu Instal•lacions electrotècniques, va començar a interessar-se pel món de la informática, perquè no tenia cap altre entreteniment.
Així, a poc a poc, es va anar convertint en hacker. De hackers, n’hi ha de diferents tipus: els que comencen, els que ja saben força coses, i els experts. En Fabian diu que ell està al grup del mig.
“Ser hacker o aspirant a ser-ho et dona la possibilitat d’arreglar ordinadors, desxifrar codis, fer-se amb contrasenyes…”, afirma convençut.
Tot el que ha aprés aquests ultims anys ho ha fet pel seu compte. Ell només necessita un ordinador, informació i una mica de temps. “Si m`ho proposés podria arribar a tenir futur”, confessa. Nosaltres creiem que si hi dediqués més temps, podria arribar a viure d`aquest món.
Sabem que ell pot arreglar ordinadors, per si no us ho creieu, va arreglar un ordinador del nostre institut, en un moment en què feia molta falta. Per a ell, l'ordinador no és només una afició sinó també, una manera de viure. “Gràcies a l’aburriment, ara en sé més que molta gent”. No en tenim cap dubte.

Tamara Machado

1 comentari: