dilluns, 4 d’abril del 2011

Tota una vida ballant!


La Laia Vancells, alumna de 2n de batxillerat, va començar a ballar amb tan sols 3 anys. En fa 14 que es dedica al ball. Fa ballet clàssic, contemporani i neoclàssic, també ha practicat el hip hop. Ha ballat amb els germans Ángel i Carmen Corella, talentosos ballarins.
Sacrificar és una paraula amb molt significat per a ella, perquè mentre podria estar estudiant o sortint amb les amigues, està entrenant. De dilluns a dijous entrena 3 hores diàries, els divendres i el dissabtes, 6; i l'únic dia que té per descansar és el diumenge.
L'agost és l'únic mes que es pot sentir tranquil·la i relaxada. A més de la dura exigència dels entrenaments, ha de fer contínues dietes i visitar molt sovint el fisioterapeuta. "És molt sacrificat, per les condicions físiques, però si és el que t'agrada, has de lluitar, perquè després val la pena", ens ha dit.
Des de fa 3 anys, participa en una competició molt important, la Youth American Grand Prix, gràcies a la qual ha pogut viatjar a països com ara EEUU, Itàlia, França, Alemanya, i tota Espanya.

.......................................................................................................................................................

La Youth American Grand Prix és una competició de dansa mundial, que selecciona els millors joves ballarins de tots els països. El concurs es realitza en dues fases; proves regionals a tot el món, i una gran final mundial a Nova York, on hi participen els premiats en totes les regionals.

Micaela Collazo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada