dilluns, 4 d’abril del 2011

SENTIMENTS: VIOLÈNCIA PSICOLÒGICA EN IMATGES

L’exposició fotogràfica Sentiments es va instal•lar el 8 de març al nostre institut per sol•licitud de l’equip docent de 4t ESO, coincidint amb la setmana del Dia Internacional de la Dona.
Sentiments està formada per vint fotografies, i és propietat de la Plataforma de Dones de Blanes. Es va inaugurar l’any 2009 i, anteriorment a la visita al nostre centre, s’havia exposat al Centre Cívic i a la Biblioteca Comarcal de Blanes, i a l’Institut de Seguritat Pública de Catalunya. Posteriorment, va estar a la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona.
“Quan vam realitzar aquesta exposició, l’objectiu era reflectir amb imatges el que és la violència psicològica”, afirma Amparo Ardanuy, representant de la Plataforma de Dones de Blanes.


OPINIONS

Vam poder veure una exposició de fotografies força impressionant hi havia algunes imatges impactants. Fins i tot, dies després de veure-les encara les recordo i penso com de dur ha de ser per a qualsevol persona viure això.
Vanessa Àlvarez

M’han impressionat algunes imatges perquè reflecteixen el dolor d’una dona maltractada.

Meritxell Albertí

El quadre que més em va cridar l’atenció va ser el d'una dona amb la boca cosida, perquè realment és el que els succeeix a les dones maltractades, no poden dir el que pensen o senten.

Albert Muñoz

Les fotos mostraven de manera artística el que pateix una dona maltractada, el que sent al seu interior destrossat.

Sheila Ovelleiro


Manel Bueno
Eva García

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada