dijous, 3 de novembre del 2011

Esport al pati



Aquest és el quart any que es juguen lliguetes de futbol a l’hora del pati, organitzades per l’Associació Esportiva, l’encarregat de la qual és l’Albert Felip. Aquesta activitat es fa perquè els joves facin esport, i per lluitar contra l’obesitat infantil.
Una lligueta està dividida en dues rondes , la dels perdedors i la dels guanyadors. Els guanyadors de las dues rondes s’enfronten a la final. Tots els equips que perden un partit van a la ronda de perdedors. Si tornen a perdre, queden eliminats. Els jugadors de l'equip guanyador s’emporten un entrepà i una beguda cadascú.
La primera lligueta va començar el 4 d’octubre i va acabar el dia 26. Hi van participar vuit equips d’alumnes de primer i segon cicle de l’ESO. La final de la primera lligueta la van jugar els ACO contra Los Tigres, i el guanyador va ser l'equip de Los Tigres.
La segona va començar el 18 de gener i va acabar el dia 8 de febrer. La final d'aquesta segona lliga la van disputar els Mister Pene contra Los Tigres, i per segona vegada consecutiva la va guanyar l'equip de Los Tigres.


Francisco Cortés, Quim Giménez, Jonathan Lillo, Ferran Santoro, Jose Luis Vergara,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada