dijous, 2 de febrer del 2012

Expojove 2012

Jo voldria ser...

Ara, ens demanen que decidim el nostre futur, quan només tenim 14 anys, i quasi no sabem el que farem demà. Tanmateix, a l’assignatura “Orienta’t”, ens mostren els camins que podrem seguir i les sortides professionals que tindrem a l’acabar l’ESO. Això ens ajudarà a fer el crèdit de síntesi, en el qual haurem de fer un dossier com el de la matèria “Orienta’t”, però més complet i elaborat sobre la nostra sortida personal.
El dimarts 24 de gener, els alumnes de 3r d’ESO, els de PQPI (Programa de Qualificació Professional Inicial) i els de l’Aula Oberta vam anar a Girona a la fira ExpoJove. A l’arribar, ens van fer una xerrada sobre les diferents opcions de futur; després, cadascú va anar pel seu compte, voltant pels stands cercant informació. Per a les noies, sembla que l'stand que més els va agradar va ser el de perruqueria i maquillatge.
Aquest any es va notar una disminució de pressupost respecte de l’any passat. No a tots els stands donaven informació, ni tampoc hi havia prou personal per a fer de guia. Gairebé tots els stands eren de cicles i els que buscàvem informació sobre la universitat no vam trobar gran cosa. Tot i la crisi, la sortida ens va sortir de franc.

Gerard Pasamón i Ferran Santoro

1 comentari:

  1. Ha sigut una bona feina del CFGS de comerç i màrqueting?

    Robert Guitart

    ResponElimina